Προβολή στο Insuranceforum.gr

Ένας πολύτιμος χώρος ενημέρωσης και επικοινωνίας!

Το insuranceforum.gr βρίσκεται στον αέρα από τον Νοέμβριο του 2010. Ξεκίνησε τη λειτουργία ως το πρώτο διαδικτυακό forum συζητήσεων μεταξύ ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ενώ με την πάροδο των ετών μετεξελίχθηκε σε κεντρικό ενημερωτικό portal που χαίρει εκτίμησης όλης της ασφαλιστικής αγοράς.

Το forum παραμένει ενεργό και αποτελεί μοναδικό κέντρο άμεσης ανταλλαγής πληροφοριών μεταξύ διαμεσολαβητών αλλά και στελεχών του χώρου για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την ιδιωτική ασφάλιση.

Με ένα κλικ όλες οι ειδήσεις του κλάδου!

Το insuranceforum.gr δέχεται καθημερινά 2.500 μοναδικούς επισκέπτες, με αύξηση +50% τον τελευταίο χρόνο, από επαγγελματίες του κλάδου, κυρίως ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και στελέχη εταιρειών, οι οποίοι ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούν συγκεντρωμένες όλες τις σχετικές ειδήσεις, ακόμη και αυτές που προέρχονται από άλλα κλαδικά ηλεκτρονικά μέσα.

Η προβολή της εταιρείας σας μέσα από το insuranceforum.gr έχει όφελος από την πρώτη στιγμή.

Στο insuranceforum.gr έχουμε δημιουργήσει ένα καινοτόμο πρόγραμμα προβολής που διαφέρει από τις απλές και γνωστές διαφημιστικές καταχωρήσεις μέσω banner.
Προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα πολυεπίπεδο πλέγμα υπηρεσιών και δημιουργούμε άμεσες γραμμές επικοινωνίας με τους αναγνώστες του site.

Η προβολή της επιχείρησής σας είναι καθημερινή, συνεχής και επιτυγχάνεται στο μέγιστο με ποικίλους τρόπους.

Πιο συγκεκριμένα προσφέρουμε:

  • Αρθρογραφία από στελέχη της εταιρείας σας, με θέματα της επιλογής σας (εταιρικά ή προϊοντικά) και σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες προβολής σας.
  • Συνεντεύξεις στελεχών της εταιρείας σας.
  • Δημιουργία ρεπορτάζ από πλευράς μας σχετικά με το προφίλ της εταιρείας σας ή σχετικά με νέα καινοτόμα προϊόντα σας.
  • Αναρτήσεις των Δελτίων Τύπου της εταιρείας σας και αναφορά σε κάθε δράση σας σε θέματα ΕΚΕ, εκπαίδευσης, βραβεύσεων κ.λ.π.
  • Τακτικές αναφορές και παρουσιάσεις σε επιτυχημένα ασφαλιστικά σας προγράμματα.
  • Banner στην αρχική σελίδα του insuranceforum.gr.

Κόστος του ανωτέρω ετήσιου προγράμματος προβολής: Επικοινωνήστε μαζί μας.