Το πρώτο τεύχος του The Insurer έρχεται τον Οκτώβριο! Εσύ έγινες συνδρομητής;

Το πρώτο εκδοτικό εγχείρημα της Insurance Innovation είναι γεγονός. Το The Insurer, η αξιόπιστη ενημέρωση του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή κυκλοφορεί τον Οκτώβριο.

Το έντυπο περιοδικό της Insurance Innovation έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στον ασφαλιστικό Τύπο. Πρόκειται για μία νέα, φρέσκια πρόταση για την ενημέρωση, που απευθύνεται 100% στον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Από τον Οκτώβριο του 2019 και κάθε τρεις μήνες οι συνδρομητές του νέου περιοδικού θα έχουν στα χέρια τους ένα εύχρηστο και με μοντέρνο σχεδιασμό περιοδικό που θα επικεντρώνεται στις πραγματικές ειδήσεις του κλάδου και στην ουσία των γεγονότων. Στο The Insurer οι αναγνώστες θα ενημερώνονται αξιόπιστα και αντικειμενικά σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές τους ανάγκες και απαιτήσεις. Συνοπτική και ταυτόχρονα ακριβής η ύλη του The Insurer θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της επικαιρότητας και των εξελίξεων.

Η θεματολογία του περιοδικού θα είναι πλούσια και η ενδιαφέρουσα ύλη του θα συντίθεται από ουσιαστικές συνεντεύξεις από ανθρώπους της διαμεσολάβησης, χρήσιμες απόψεις των επαγγελματιών του κλάδου και σημαντικές ειδήσεις του χώρου με αντικειμενικότητα, βασισμένες σε αντικειμενικό ρεπορτάζ.

Το πρώτο τεύχος του περιοδικού θα έχει  θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή. Στο κεντρικό θέμα θα παρουσιαστεί η διαδικτυακή πανελλαδική έρευνα του insuranceforum.gr σχετικά με το πως πραγματικά η Οδηγία IDD επηρέασε έως σήμερα την ελληνική ασφαλιστική αγορά. Τα στοιχεία αναλύει η Experto Crede, μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. 

Το The Insurer επιδιώκει να γίνει η πηγή ενημέρωσης και η φωνή κάθε επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή είτε δραστηριοποιείται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στην επαρχία.

Η Insurance Innovation θέλοντας να γιορτάσει αυτό το νέο ξεκίνημα προσφέρει εντελώς δωρεάν στου 50 πρώτους συνδρομητές το βιβλίο της οικονομολόγου Μυρτώς Χαμπάκη, Η Οδηγία IDD σε ηλεκτρονική μορφή.

Μπορείτε να γίνετε συνδρομητής του περιοδικού ΕΔΩ.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]