Σε εξέλιξη η μεγάλη κινητοποίηση έξω από κεντρικά γραφεία της ΝΝ

Αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη κινητοποίηση της ασφαλιστικής αγοράς στη Λ. Συγγρού 198 έξω από κεντρικά γραφεία της ΝΝ. Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για μία μαζική κινητοποίηση.

ΠΟΑΔ, ΕΕΑΕ, ΠΣΣΑΣ, ΠΣΑΣ, ΕΑΔΕ με αρωγό το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθήνας, διεξάγουν αγώνα για την προστασία των δικαιωμάτων της ασφαλιστική διαμεσολάβηση διαμαρτυρόμενοι για τη στάση της διοίκησης της εταιρείας που αρνείται να εφαρμόσει τον νόμο του κράτους και συγκεκριμένα τον Ν 4583/18.

Τα δικαιώματα που σαν Κλάδος Διαμεσολάβησης πετύχαμε να συμπεριληφθούν  στον  Νόμο 4583/2018 δίνουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα συνεργασιών και  πρέπει να προστατευθούν εξ αρχής. Η πιστή εφαρμογή του Ν.4583/18, που έγινε με συλλογικές διεργασίες Υπουργείου, Εποπτικής Αρχής, Ε.Α.Ε.Ε. και Ε.Α.Δ.Ε. είναι αναγκαία για την λειτουργία της Ασφαλιστικής Αγοράς, γι’ αυτό και η εναρμόνιση ήδη  αποτυπώνεται στις συμβάσεις ή τα προσαρτήματα που έχουν εκδώσει οι περισσότερες εταιρείες. Ανησυχία και έντονο προβληματισμό μάς δημιουργεί η στάση της Ασφαλιστικής Εταιρείας NN Hellas. Παρά τις συνεχείς επισημάνσεις φορέων, τις προσκλήσεις για απάλειψη καταχρηστικών όρων, τις συναντήσεις σε επίπεδο ΚΕΕΕ, ΕΕΑ και Επιτροπής Διαμεσολαβούντων για  εύρεση  ορθής λύσης  η Διοίκηση της ΝΝ ακολουθεί την τακτική της εμμονής σε μία καταφανώς αυθαίρετη ερμηνεία.

Η Ασφαλιστική Εταιρεία NN Hellas δηλώνει πως τηρεί και εφαρμόζει το νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο, τόσο ως προς το γράμμα όσο και ως προς το πνεύμα και συμπεριφέρεται σε όλους τους συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεών της με απόλυτο σεβασμό και ακεραιότητα, σύμφωνα με τις εταιρικές της αξίες. Η εταιρεία απάντησε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του insuranceforum.gr με εξώδικο διαμαρτυρία κατά του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για τη στάση του στο θέμα των συμβάσεων.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]