Η Generali, με στόχο τη συνεχόμενη αναβάθμιση των υπηρεσιών της και με βασική επιδίωξη την παροχή ανταγωνιστικών προϊόντων για την καθολική εξυπηρέτηση & κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων της, προχώρησε σε τρείς σημαντικές βελτιώσεις στα υφιστάμενα προϊόντα Ζωής.

Τρίμηνη συχνότητα πληρωμής ασφαλίστρων

Σε όλα τα προγράμματα Ζωής & Υγείας (εξαιρουμένου του Health Keeper), εκτός των ήδη υπαρχόντων τρόπων πληρωμής, παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα της τρίμηνης πληρωμής ασφαλίστρων, η οποία υποστηρίζεται από όλες τις μεθόδους είσπραξης (πάγιες εντολές, ταχυπληρωμή κ.λπ.). Επισημαίνουμε ότι στη επιλογή της τρίμηνης συχνότητας πληρωμής, υπάρχει επιβάρυνση των ασφαλίστρων με επασφάλιστρο 3%.

Μέσω του site Fastpay.generali.gr οι συνεργάτες της εταιρείας εχουν την δυνατότητα εξόφλησης των ετήσιων συμβολαίων έως 12 άτοκες δόσεις χωρίς επιβάρυνση.

First Expenses Kit

Μετά και την πρόσφατη ανανέωση παροχών, η κάλυψη του First Expenses Kit επεκτείνεται περαιτέρω και πλέον θα συνοδεύει όλες τις απαλλαγές του Medical Safety, προσφέροντας στους ασφαλισμένους πρόσβαση σε extra προνόμια, ανεξάρτητα από την απαλλαγή που θα επιλέξουν (συμπεριλαμβανομένων και των 0€ ή και 500€).

▪ Επιλογή κεφαλαίου κάλυψης στο Medical Family

Καθώς οι ανάγκες για ιατρική κάλυψη των μελών της οικογένειας διαρκώς αυξάνονται, στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό νοσοκομειακό πρόγραμμα Medical Family, προσφέρεται επιπλέον επιλογή κεφαλαίου κάλυψης 1.000.000€ ως ανώτατο ετήσιο όριο δαπανών ανά συμβόλαιο.