Εντείνονται οι συνέργειες Εθνικής Ασφαλιστικής – Μεσιτών Ασφαλίσεων

Πρωτοβουλίες για τη σύσφιξη των μεταξύ τους σχέσεων συνεργασίας αναλαμβάνουν Εθνική Ασφαλιστική και Μεσίτες Ασφαλίσεων, προκειμένου να κερδίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος, να αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον ασφαλισμένο, αλλά και να βελτιώσουν περαιτέρω τις επιδώσεις τους.

Στο πλαίσιο αυτό, προημερών, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία συνάντηση ανωτάτων στελεχών τη Εθνικής Ασφαλιστικής με όλα τα μέλη και τη διοίκηση του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, κατά τη διάρκεια της οποίας επισημάνθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης τόσο της ίδιας της εταιρείας όσο και των μεσιτών ασφαλίσεων, μέσα από την αναβάθμιση των συνεργειών τους.

Ο κ. Σταύρος Κωνσταντάς, αναπληρωτής διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, τόνισε την πρόθεση της εταιρείας να ενισχύσει το δίκτυο συνεργαζόμενων μεσιτών ασφαλίσεων. Αναφέρθηκε στα οικονομικά στοιχεία της Εταιρίας λέγοντας:

«Η εταιρεία εξακολουθεί να παραμένει κερδοφόρα. Ο Όμιλος παρουσίασε για το 2015 κέρδη προ φόρων € 78 εκ. ενώ τα ίδια κεφάλαια ενισχύθηκαν κατά €105 εκ. διατηρώντας παράλληλα υψηλά παραγωγικά αποτελέσματα. Η παραπάνω εξέλιξη στην κερδοφορία είναι αποτέλεσμα του εντεινόμενου ελέγχου του κόστους ζημιών στους κλάδους ζωής και αυτοκινήτου, της αποτελεσματικής διαχείρισης του χαρτοφυλακίου επενδύσεων, της ενίσχυσης και συνεχούς εκπαίδευσης του εταιρικού παραγωγικού δικτύου πωλήσεων καθώς και της αποτελεσματικής διαχείρισης των λειτουργικών εξόδων. Η θετική εξέλιξη έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία να παρουσιάζει πλεόνασμα του περιθωρίου φερεγγυότητας υπερκαλύπτοντας τα απαιτούμενα κεφάλαια διασφαλίζοντας έτσι της παροχές προς τους πελάτες καθώς και την εύρωστη οικονομική της θέση».

Από την πλευρά του ο κ. Γιώργος Ζαφείρης Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, επέμεινε με τη ομιλία του στη νέα οργανωτική δομή της εταιρείας, που εξασφαλίζει μεγαλύτερη ευελιξία και αποτελεσματικότητα σε θέματα διοίκησης και πωλήσεων, καθώς και στην πρωτοβουλία της Εθνικής να ορίσει εξειδικευμένους συνεργάτες για την υποστήριξη και εξυπηρέτηση των μεσιτών ασφαλίσεων. Επιπλέον αναφέρθηκε στα πλεονεκτήματα του νέου συστήματος διαχείρισης του πελατολογίου της εταιρείας, το Εθνική Force, και υπογράμμισε τα ανταγωνιστικά στοιχεία των νέων προγραμμάτων ασφάλισης της εταιρείας στους κλάδους Υγείας και Αυτοκινήτου.

Τέλος, ο κ. Μιχάλης Τάτσης, διευθυντής Δικτύων Πωλήσεων, επεσήμανε την άμεση και αποτελεσματική εφαρμογή του νέου κανονισμού πωλήσεων, που, όπως ανέφερε, προσφέρει σημαντικά οφέλη στην εταιρεία, αλλά και στους συνεργαζόμενους μεσίτες ασφαλίσεων.

Εκ μέρους του ΣΕΜΑ, ο αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Κούμπας, αφού ευχαρίστησε τη Διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής για την πρωτοβουλία ενημέρωσής τους, σχετικά με τις τελευταίες οργανωτικές αλλαγές της Γενικής Διεύθυνσης Πωλήσεων, τις ενέργειες Marketing και Πωλήσεων που προγραμματίζονται και γενικότερα την πορεία της Εταιρείας προς την ανάπτυξη, υπενθύμισε ότι οι Έλληνες Μεσίτες Ασφαλίσεων, έχουν επάξια επιβληθεί από τους ίδιους τους ασφαλισμένους-πελάτες τους, σαν η πιο αποτελεσματική βαθμίδα διαμεσολαβητή που εξασφαλίζει τα συμφέροντά τους.

Εξέφρασε επίσης την άποψή του, ότι δεν υπάρχουν καλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες, αλλά εταιρείες που εργάζονται ποιοτικά και παραγωγικά, ώστε να εκπληρώνουν όσο το δυνατόν, τα κριτήρια που θέτει η αγορά, όπως η Εθνική Ασφαλιστική.

Ανέφερε στη συνέχεια, ότι «οι Έλληνες Μεσίτες Ασφαλίσεων έχουν διαχρονικά άριστες σχέσεις εμπιστοσύνης και επαγγελματικής πορείας, με τα στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής και είναι αυτή η Εταιρεία, που αποτελεί βασική τους επιλογή, για να καταγράψουν επιτυχίες στην ελληνική αγορά, σύμφωνα και με τα διεθνή πρότυπα.

«Η εσωτερική της οργάνωση και η επιβεβαιωμένη τεχνική και επαγγελματική κατάρτιση των στελεχών της Εθνικής Ασφαλιστικής, αποτελεί για όλους εμάς τους Έλληνες Μεσίτες την εγγύηση για τις επιτυχίες μας εδώ και αρκετά χρόνια» τόνισε ο κ. Κούμπας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]