Ο Γιώργος Μαυρέλης ο νέος Γενικός Διευθυντής της CNP ΖΩΗΣ στην Ελλάδα

Ο Όμιλος CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ. Γιώργο Μαυρέλη, που αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρίας του ομίλου, CNP ZΩΗΣ, στην Ελλάδα.

Ο κ. Μαυρέλης έχει διατρέξει μια μακρά και καταξιωμένη επαγγελματική πορεία 33 ετών, στο χώρο της ασφαλιστικής βιομηχανίας. Μεταξύ άλλων, διετέλεσε Διευθυντής Πωλήσεων και εκπαίδευσης στο ΦΟΙΝΙΚΑ METROLIFE ΕΜΠΟΡΙΚΗ, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ και Γενικός Διευθυντής ασφαλιστικών εργασιών στην Interamerican.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου CNP CYPRUS HOLDINGS κ. Τάκης Φειδία, καλωσορίζοντας τον κ. Μαυρέλη, τόνισε πως με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει θα συμβάλλει ουσιαστικά στη δυναμική υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδιασμού του Ομίλου και ειδικότερα της CNP ΖΩΗΣ, στην απαιτητική ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η CNP ΖΩΗΣ, στην ανάπτυξη των εργασιών στην Ελλάδα, στηρίζεται στις δύο μεγάλες δυνάμεις της: Στο γαλλικό πολυεθνικό κολοσσό CNP ASSURANCES και στη CNP CYPRIALIFE, ηγετική δύναμη της κυπριακής ασφαλιστικής αγοράς του κλάδου ζωής, έχοντας τον υψηλότερο δείκτη αξιοπιστίας και φερεγγυότητας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]