Τέσσερις ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την υπηρεσία ΜyAXA και τη ψηφιοποίηση των εγγράφων συμβολαίου υγείας

  1. Τι κερδίζει ο πελάτης με τη ψηφιακή υπηρεσία MyAXA;

O ψηφιακός λογαριασμός ΜyAXA αποτελεί τη ψηφιακή πλατφόρμα όπου κάθε ασφαλισμένος βρίσκει συγκεντρωμένα άμεσα, εύκολα και με ασφάλεια όλα τα έγγραφα της ασφάλισής του, για το όχημα, την κατοικία, την επιχείρηση και την υγεία του.

Οι πελάτες που έχουν ασφάλεια υγείας, θα βρίσκουν όλα τα ψηφιακά έγγραφα του ασφαλιστηρίου τους στη ψηφιακή πλατφόρμα με την έκδοση τους, ενώ παράλληλα θα λαμβάνουν ενημερωτικό e-mail με το οποίο πληροφορούνται για τα νέα έγγραφα που είναι στη διάθεσή τους.

  1. Πώς μπορώ να εγγράψω τους πελάτες μου;

Η διαδικασία είναι απλή και πολύ γρήγορη:

  • Μπορείτε να μετατρέπετε τους πελάτες σας σε ψηφιακούς απευθείας μέσω των αιτήσεων ασφάλισης υγείας, επιλέγοντας ΝΑΙ στην ερώτηση «Επιθυμώ να λαμβάνω τα έγγραφα του συμβολαίου σε ψηφιακή μορφή» και δηλώνοντας τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου και το e-mail του συμβαλλόμενου.
  • Για το υπάρχον χαρτοφυλάκιο, μπορείτε να βοηθήσετε τους πελάτες σας να εγγραφούν στο «MyAXA» μέσω του site myaxa.gr επιλέγοντας «Δημιουργία λογαριασμού».

Επιπλέον, όλοι οι συνάδελφοι της Διεύθυνσης Δικτύων Διανομής είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση χρειαστείτε.

  1. Τι κάνω αν ο πελάτης μου έχει ήδη λογαριασμό ΜyAXA;

Σε περίπτωση που οι πελάτες σας έχουν ήδη λογαριασμό MyAXA, μέσω των συμβολαίων αυτοκινήτου ή περιουσίας, τότε μπορούν πολύ εύκολα να μετατρέψουν και το συμβόλαιο υγείας τους σε ψηφιακό, πατώντας «Προσθήκη συμβολαίου» και συμπληρώνοντας το ΑΦΜ και τον αριθμό συμβολαίου τους, αφού πρώτα συνδεθούν στο λογαριασμό τους. Έτσι, έχουν διαθέσιμα όλα τα έγγραφα της ασφάλισής τους στην ΑΧΑ, σε έναν και μοναδικό λογαριασμό.

  1. Πώς θα βρω τα έγγραφα των πελατών μου στο Lisis;

Αναζητείστε τα έγγραφα των πελατών σας ταχύτατα με απλή και ενιαία διαδικασία για όλους τους ψηφιοποιημένους κλάδους. Τα έγγραφα επικαιροποιούνται καθημερινά, ενώ λαμβάνετε ενημερωτικό e-mail με το οποίο πληροφορείστε για τα νέα έγγραφα που είναι στη διάθεσή σας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]