Απόσπασμα (video) από το webinar με θέμα «Non budget Marketing για το ασφαλιστικό μας γραφείο!» του insurancewebinars.gr

Το insurancewebinars.gr διοργάνωσε, εντελώς δωρεάν, την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018  ένα ενδιαφέρον διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) επικεντρωμένο στο επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή  με τίτλο: «Non budget Marketing για το ασφαλιστικό σας γραφείο!».

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς θα μπορούσατε να προωθήσετε το ασφαλιστικό σας γραφείο χωρίς να ξοδέψετε χρήματα σε διαφήμιση; Σε αυτό το webinar παρουσιάστηκαν διάφορες ενέργειες που μπορείτε να κάνετε, τόσο στον ψηφιακό, όσο και στον πραγματικό κόσμο, για να προωθήσετε την επιχείρηση σας, να «φτιάξετε» το όνομα σας, να προσελκύσετε νέους πελάτες ή ακόμη και να πουλήσετε περισσότερα προϊόντα στους υπάρχοντες πελάτες σας.

Στόχος του webinar αποτέλεσε:

  • η διασαφήνιση της διαφορά ανάμεσα στην προώθηση του ασφαλιστικού μου γραφείου και την προώθηση ενός προϊόντος.
  • η ανάλυση του τι σημαίνει για μια επιχείρηση το «χτίσιμο» της εικόνας του «ειδικού» (guru) και πως μπορεί να γίνει.
  • η παρουσίαση εύκολων ενεργειών που μπορείτε να κάνετε αύριο για να ξεκινήσετε να κερδίζετε πελάτες και πωλήσεις.

Δείτε τα αποσπάσματα εδώ:

  • Μέρος 1

  • Μέρος 2

Εισηγητής του webinar ήταν ο κ. Γιώργος Ραλλάκης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, εκπαιδευτής σε θέματα πωλήσεων και Marketing. Ο Γιώργος Ραλλάκης έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην εκπαίδευση ενηλίκων (MA in Management and Organizational Learning) από το Πανεπιστήμιο του Lancaster. Έχει πολύχρονη εκπαιδευτική εμπειρία σε θέματα πωλήσεων, καθώς και σε συμβουλευτική ανάπτυξης ομάδων πωλήσεων, για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Από το 2002 έχει ιδρύσει και συνδιευθύνει την Evolution Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, και από το 2010 το εκπαιδευτικό της κομμάτι, την LearningEvolution.gr. Έχει δημιουργήσει και κυκλοφορεί το εκπαιδευτικό DVD με τίτλο «Τεχνικές Πώλησης: Μάθετε τα μυστικά των πωλήσεων», ενώ αναμένεται η κυκλοφορία και άλλων τίτλων τους επόμενους μήνες.

Η κεντρική θεματολογία του webinar απαρτιζόταν από τις εξής ενότητες:

  • Τι σημαίνει για μια επιχείρηση το χτίσιμο της εικόνας του «ειδικού»
  • Πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την εικόνα του «ειδικού» για να πουλήσουμε
  • Ενέργειες που μπορείτε να κάνετε online για να χτίσετε την εικόνα σας.
  • Ενέργειες που μπορείτε να κάνετε off line για να χτίσετε την εικόνα σας.
  • Η έννοια του marketing funnel
  • Φτιάξτε το δικό σας marketing funnel
  • Ξεκινήστε αύριο τη νέα σας στρατηγική

Η Insurance Innovation συνεχίζει να διοργανώνει ενημερωτικά δωρεάν webinars που απευθύνονται στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, αλλά και σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρομεσαίων & μεσαίων επιχειρήσεων όλων των βαθμίδων, με την πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης Ορίζων Ασφαλιστική, GLASSDRIVE, Aegean Insurance  και BETTER LIFE Ασφαλιστικές Υπηρεσίες.

Μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των webinars μέσα από το insurancewebinars.gr, καθώς και από τη σελίδα του insurancewebinars.gr στο facebook.

Παράλληλα, σε σύντομο χρονικό διάστημα αποσπάσματα από τα διαδικτυακά σεμινάρια αναρτώνται στην αντίστοιχη σελίδα μας στο youtube.

Αν επιθυμείτε η επιχείρησή σας να βρίσκεται μεταξύ των χορηγών επιμόρφωσης, δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά της προβολής και επικοινωνήστε μαζί μας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]